Advertisement

Incendiu Piata Delfinului : Cel putin 65 de persoane au fost evacuate.

Incendiu Piata Delfinului : Cel putin 65 de persoane au fost evacuate.. Acestea nu au necesitat spitalizare. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Beatrice negoita 21 iulie 2021. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului.

Au fost evacuate 65 de persoane. Arde o parte a complexului comercial de lângă piaţa agroalimentară, cu… Incendiu piata delfinului 1 foto: Din interior au fost evacuate 65 de persoane. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

B5rgsiufzktn8m
B5rgsiufzktn8m from image.stirileprotv.ro
Incendiu de proporții în piața delfinului din bucuresti. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Acestea nu au necesitat spitalizare. Un incendiu puternic a izbucnit la piața delfinului, din sectorul 2 al capitalei. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp. În următoarele momente, 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori în piaţa delfinului intervin la fața locului pentru a stinge flăcările. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului.

„intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, o …

Incendiu de proporții în piața delfinului din bucuresti. Un restaurant a fost cuprins de flăcări, în piața delfinului. Au fost evacuate 65 de persoane. 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp. Arde complexul comercial de la piata delfinului. Cel putin 65 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nu sunt victime. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon. Un număr de 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti, iar zeci de persoane au fost evacuate de salvatori sau au reuşit să iasă singure din clădire. Beatrice negoita 21 iulie 2021. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului.

Cel putin 65 de persoane au fost evacuate. În urma incendiului, nu sunt victime, au arătat. Un restaurant a fost cuprins de flăcări în piața delfinului, informeaza realitatea.net. Au fost evacuate 65 de persoane, au mai transmis pompierii. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp.

R3qlv5 Fetmopm
R3qlv5 Fetmopm from www.agerpres.ro
Incendiu la piata delfinului din bucuresti, azi 21 iulie 2021. În următoarele momente, 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori în piaţa delfinului intervin la fața locului pentru a stinge flăcările. Un număr de 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale cu apă și spumă, 2. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale, iar o suprafață de 150 de metri pătrați a ars. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon. Un complex de 150 de metri pătrați din piața delfinului arde.

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti, iar zeci de persoane au fost evacuate de salvatori sau au reuşit să iasă singure din clădire.

Intervenție de amploare a pompierilor „în acest moment se lucrează pentru localizarea incendiului, nu se mai observa flacăra, nu sunt victime. Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe o parte a complexului de la piaţa delfinului din bucureşti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. În urma incendiului, nu sunt victime, au arătat. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale cu apă și spumă, 2. Au fost evacuate 65 de persoane. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului. Din interior au fost evacuate 65 de persoane. Un restaurant a fost cuprins de flăcări în piața delfinului, informeaza realitatea.net. Incendiu violent în piaţa delfinului din capitală. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje smurd, un utim și detașamentul special de salvatori la piață delfinului. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe o parte a complexului de la piaţa delfinului din bucureşti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Flăcările care au cuprins un restaurant se întind pe 150 de metri pătrați, degajând mari cantități de fum. Incendiu violent, miercuri, in zona piata delfinului din capitala, acolo unde un restaurant a fost cuprins de flacari. În urma incendiului, nu sunt victime, au arătat. Un complex de 150 de metri pătrați din piața delfinului arde.

Incendiu Uriaș Pe Autostrada A1 Un Camion Arde Ca O Torță Iar Intervenția Pompierilor Este Extrem De Dificilă
Incendiu Uriaș Pe Autostrada A1 Un Camion Arde Ca O Torță Iar Intervenția Pompierilor Este Extrem De Dificilă from www.antena3.ro
Știre în curs de actualizare. Incendiu piata delfinului 1 foto: Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. Facebook twitter pinterest whatsapp telegram. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului. 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. Un incendiu de proporții a izbucnit în această după amiază la pieța delfinului din capitală.

Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje smurd, un utim și detașamentul special de salvatori la piață delfinului.

Un restaurant a fost cuprins de flăcări, în piața delfinului. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale. Nu se mai observa flacara, nu sunt victime. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti, iar zeci de persoane au fost evacuate de salvatori sau au reuşit să iasă singure din clădire. Un incendiu puternic a izbucnit la piața delfinului, din sectorul 2 al capitalei. Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, în piața delfinului din bucurești. Un numar de 65 de persoane au fost evacuate, fara a fi semnalate victime. Un complex de 150 de metri pătrați din piața delfinului arde. Un număr de 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. „intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, o … Acestea nu au necesitat spitalizare. Incendiu de proporții în piața delfinului din bucuresti.

Posting Komentar

0 Komentar